FR
FR

Moortelstraat 90, 9600 Ronse • 055 20 91 790498 25 11 18lusadak@hotmail.com

Uw dak,
Uw bescherming!

Hellende daken? De basis van elk dak begint bij een onderdak

Een dak beschermt uw gebouw tegen alle mogelijke soorten weersomstandigheden. Meer zelfs, het bepaalt in grote mate het uitzicht, de levensduur en de kwaliteit van uw woning.

De basis van elk dak begint bij een onderdak. Het onderdak zorgt ervoor dat uw dak waterdicht is en voldoende dampverluchtend. Er zijn verschillende soorten onderdak waaruit u kan kiezen, die meestal samenhangen met een bepaalt merk en type van pan. De types onderdak zijn:

  • Stijve onderdakplaten zoals menuiserite
  • Soepele onderdak zoals Korafleece en Eterroof
  • Houtvezelplaten zoals Celit 4D

Het meest courant gebruikte type onderdak is het soepel onderdak, maar de keuze ligt volledig bij de klant zelf.  Na het aanbrengen van een onderdak worden de pannen aangebracht. De pannen worden door de klant zelf gekozen uit een heel uitgebreid assortiment met verschillende types pannen en een uitgebreid kleurenpallet. (assortiment : https://dakvisualisatie.wienerberger.nl/ )

Hebt u liever geen gloednieuwe pan, maar houdt u wat meer van een rustieke look?

Ook dit is voor ons geen enkel probleem. Wij verbouwen ook uw dak dan met oude Vlaamse pannen of oude tegelpannen.
Wil u geen pannen? Dan kan u ook kiezen voor leien of natuurleien. Onze leien zijn steeds van de hoogste kwaliteit en zijn van het merk Eternit. De natuurleien die wij plaatsen zijn van Spaanse afkomst en zijn steeds van categorie 1; dit wil zeggen dat deze natuurleien van de eerste keuze zijn en dus ook van de hoogste kwaliteit. 
Onze onderneming behoord tot het gerenommeerde Top-Team-Pro van Eternit.  
( https://dakdekker.eternit.be/oost-vlaanderen/9600-ronse/bvba-sadones-lusadak )

De keuze van de buitenbedekking van uw dak ligt dus volledig bij de klant, diens persoonlijke voorkeur en de esthetiek van uw gebouw.
Bent u niet zeker wat voor onderdak en dakbedekking u wil? Twijfel niet om ons te contacteren en onze professionele hulp in te roepen, dit kan zowel telefonisch, op afspraak of bij u thuis.

Contacteer ons