FR
FR

Moortelstraat 90, 9600 Ronse • 055 20 91 790498 25 11 18lusadak@hotmail.com

Lusadak Ronse
Installatie, isolatie en renovatie!

Wij kiezen voor kwaliteitsproducten

Wij werken tijdens onze dakwerken enkel met de meest kwaliteitsvolle producten en ons volledige team is uitstekend op de hoogte van de meest moderne technieken en normen betreffende EPDM, Roofing, isolatietechnieken, lood – en zinkwerken en asbestverwijdering.

Bij ons kunt u dus terecht voor uw hellend of plat dak te construeren of renoveren, alsook voor zinkwerken zoals het plaatsen van goten en aflopen, het plaatsen van Veluxen en koepels, gevelbekleding, asbestverwijdering op een correcte en veilige manier, schijnwerken voor het uitrechten van uw kapconstructie of het ontwikkelen van een nieuwe kap, mestelwerken zoals een schouw… Kortom alles wat met dakwerken te maken heeft.

Wie zijn wij?

Zaakvoerder Luc Sadones leidt met z’n 40 jaar ervaring in de sector het bedrijf samen met zijn 2 oudste zoons Dimitri en William. Deze hebben reeds jaren ervaring in het bedrijf. Ze beschikken over een team van 15 gediplomeerde dakwerkers, die op een efficiënte manier en met oog voor detail uw dakplannen tot een goed eind brengen. De werknemers hebben verschillende opleidingen genoten binnen het bedrijf en zijn gediplomeerd in asbestverwijdering, stellingbouw en veiligheid op de werf.

De zaakvoerders zien toe op de werken en verzorgen het contact met de klanten. Wanneer u met vragen zit kan u steeds terecht bij een van de zaakvoerders: Luc, Dimitri of William.

Installatie, renovatie of isolatie? Voor allerhande dakwerken in Ronse en omstreken is BVBA Sadones Lusadak uw dakwerker bij uitstek! Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken.Een vrijblijvende en gratis offerte aanvragen bij ons spreekt voor zich, net als een afspraak maken voor eens langs te komen voor meer informatie.

contacteer ons