FR
FR

Moortelstraat 90, 9600 Ronse • 055 20 91 790498 25 11 18lusadak@hotmail.com

Uw plat dak renoveren?
Doe beroep op Lusadak

Een prefect waterdicht plat dak

Naast hellende zijn er ook platte daken. Deze platte daken worden platforms genoemd. 
Wanneer uw woning een plat dak heeft zijn er 2 opties om dit waterdicht te maken.

Enerzijds kan er gewerkt worden met Roofing. Wij werken steeds met roofing van het merk Derbigum. Roofing is een combinatie van aardolie en polyester, die door de toevoeging van kunststofvezels de elasticiteit vergroot. Door die grote elasticiteit is het materiaal zeer wendbaar en kan je makkelijk moeilijke plekken bereiken. 
Wij zijn officieel erkende plaatsers van Derbigum. Onze ervaren werknemers werken steeds met producten uit het assortiment van Derbigum, die de hoogste kwaliteit garanderen.

Een tweede mogelijkheid is het bedekken van het plat dak met EPDM van het merk Sealeco. 
EPDM is een vooraf, op maat gefabriceerd soort synthetisch rubber.  
Dit bestaat dus uit 1 zeil, terwijl de roofing in verschillende matten gelegd wordt. Beide materialen zijn heel duurzaam en maken uw plat dak perfect waterdicht.

Lusadak werkt alles tot in de puntjes af

Wij zorgen er ook steeds voor dat hellingrichting – en graad klopt volgens uw plan alvorens we de platdakbedekking bevestigen. Zo zal het water zeker naar de geplaatste aflopen stromen en beperkt u op die manier stilstaande plassen regenwater.
In een plat dak kan je: koepels, lichtstraten, platdakvensters ,… plaatsen die je voorzien van de nodige lichtinval binnen in uw woonst.

Het is aangeraden om, net zoals bij een hellend dak, uw platte dak te voorzien van isolatie. Deze zal de warmte beter vasthouden, u tijdens de winter beschermen tegen de koude en bovendien kan je ook hier opnieuw een premie verkrijgen voor isolatie.

De keuze tussen Roofing of EPDM hangt af van de wensen van de klant. Indien u twijfelt over de keuze tussen roofing of EPDM; of als u vragen hebt over de keuze van de platdakbedekking, kan u steeds bij ons ten rade! Opnieuw kan u een gratis offerte aanvragen.

contacteer ons