FR
FR

Moortelstraat 90, 9600 Ronse • 055 20 91 790498 25 11 18lusadak@hotmail.com

Isoleer uw dak, bespaar
op de energiefactuur!

Uw dak laten isoleren? Ontdek de voordelen.

Isoleren van uw dak is een van de meest rendabele manieren, wanneer het gaat om energiebesparende maatregelen. De warmte in uw huis zoekt steeds een weg naar boven, waardoor er meer dan 25% van uw warmte verloren kan gaan wanneer u geen goede dakisolatie hebt.
Naast het feit dat goede isolatie leidt tot een flinke daling van uw energiefactuur, heeft het ook andere voordelen.

Zo zullen er minder temperatuurschommelingen zijn tijdens de warme maanden, waardoor het binnenshuis veel frisser zal aanvoelen, en omgekeerd zal de warmte in de winter beter vastgehouden worden. Dit zorgt er ook voor dat u minder u verwarming moet aanleggen, wat een positieve impact heeft op het milieu en uw portefeuille. Ook fungeert de isolatie ook als akoestische isolatie, geluid van de omliggende straten of vliegtuigen zal hierdoor drastisch beperkt worden.

Voor een goede afdichting van een gebouw is het belangrijk om het juiste en passende isolatiemateriaal te kiezen. Afhankelijk van de constructie van je dak, hellend of plat, kies je een isolatiemateriaal. Er kan gekozen worden uit spuitisolatie, glaswol, rotswol, schuimisolatie, …

Vergeet uw isolatiepremie niet aan te vragen!

Het is mogelijk dat u recht heeft op een premie voor uw dakisolatie in uw huidige woning. Vraag dit zeker na bij uw netwerkbeheerder. 
Als u isolatie door ons laat plaatsen zorgen wij er automatisch voor dat deze in regel is met de wet en de normen; en voldoet aan de vereisten om recht te hebben op een premie.

Om te weten op welke mogelijke premies u recht heeft met een bepaald type isolatie in uw woonst, kan u steeds terecht bij ons! Wij helpen u graag verder om zoveel mogelijk uit uw isolatie te halen, zowel op energiebesparend als financieel vlak. Opnieuw kan u hiervoor vrijblijvend een afspraak maken en een gratis offerte vragen. 
Maak een afspraak en kom langs voor al uw vragen omtrent isolatie te beantwoorden

Contacteer ons